De viering door de VNPG van de eerste Koningsdag in de ons bekende geschiedenis vond plaats in Restaurant Cal Padri in Playa d'Aro.

Onze wereldkampioene Marianne Vos bezocht op Goede Vrijdag 2014 met haar team Can Solivera

Op donderdag 3 Maart werd de Algemene Vergadering van de VNPG gehouden in Hotel la Terrassa in Playa d'Aro. Om 11.00 was niet het vereiste quorum aanwezig zodat de vergadering eerst om 11.30 kon aanvangen.

Voor de derde keer werd de Dutch Open Bowling gehouden in Playa d'Aro en na een cortado of café solo op de begane grond te hebben genomen ,ging het gezelschap naar de bovengelegen bowlingzaal met 14 banen.

Nieuwjaar 2014

16-1-2014

De bijeenkomst van leden van de VNPG ter gelegenheid van het Nieuwe Jaar vond plaats op donderdag 16 januari in Hotel-Restaurant Lo Mirador in Torroella de Montgri.

Kerstviering 2013

23-12-2013

In de kerk van Mont-ras vond de traditionele Kerstviering plaats op donderdag 19 December.

De gemeente Den Haag benadert de haar bekende kiezers per e-mail of per post vanaf 3 december, met een registratie-formulier.

In het najaar is een bezoek aan de streek rond de Montseny immer de moeite waard.De fraaie herfstkleuren en een stralende zon maken het elke keer weer tot een heerlijke belevenis.

In de warmste en zonnige Oktobermaand sinds 40 jaar kwamen even voor 11.00 uur een kleine veertigtal leden van de VNPG aan in het Mona-centrum.

Ondanks het matige weer gingen aan aantal leden van de VNPG op weg naar de Garrotxa