De ALV van de VNPG werd gehouden in Hotel Barcarola te S'Agaro

Dutch Open Bowling

24-2-2015

Op donderdag 19 februari werd de DOB 2015 gehouden in de Bowling Playa d'Aro.Winnaar werd de Heer v.d.Klooster en zijn naam zal worden toegevoegd aan de DOB-Wisselbeker.Na de wedstrijden was er een genoeglijke lunch in het nabijgelegen wokrestaurant.

Nieuwjaarsreceptie

15-1-2015

De Nieuwjaarsreceptie in Lo Mirador te Torroella de Montgri was goedbezocht en er werd een voortreffelijke lunch geserveerd,terwijl intussen een kleine combo gezellige dansmuziek ten gehore bracht.

In Hotel-Restaurant Barcarola in S'Agaro werd een inleiding gegeven over de belastingwetgeving in Nederland en Spanje.

Evenals vorig jaar gingen een aantal leden van de VNPG naar de regio Montseny ,welke vooral in de herfst een bezoek waard is.

Puzzelrit 2-10-2014

15-10-2014

De jaarlijkse puzzelrit van de VNPG werd gewonnen door Marianne Kooijman en Ingrid Wiesehahn en zij ontvingen de wisseltrofee.Tweede werden Alfred en Eva Corstjens en derde Jos en Anja Dijkman.De poedelwisseltrofee,recent ontworpen door Fred Tuijnman,kwam in handen van Jacques en Toos Wasser.

DOPP 10-9-2014

15-9-2014

De 7e Dutch Open Pitch en Putt vond plaats op de golfbaan van Franciac. Algemeen winnaar werd Frans v.d.Kant met een nettoscore van 57. Hij ontving naast de 1e prijs de Enric C.Burro Wisseltrofee . De Birdie King van de 7e DOPP was Ben van Dijk met 2 birdies.

Aanpassing website

21-7-2014

Onlangs werd de website van de VNPG onbereikbaar door een ernstige storing in een server.Tijdens het herstel bleek het niet mogelijk om alle gegevens van de voorgaande jaren terug te brengen op de website.Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om enkele veranderingen aan te brengen in overeenstemming met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van website-management.

De zevende Dutch Open Petanca werd gehouden in Sant Feliu de Boada op donderdag 22 mei en er hadden zich 32 paren aangemeld voor deze wedstrijd.

Een zonnige voorjaarsdag was een goede gelegenheid voor een dagtocht,die deze keer ging in de richting van Besalu en Vic.