DOPP 6-9-2018

22-9-2018

Verslag van de 11e Dutch Open Pitch en Putt Toernooi op Franciac

Donderdag 6 september 2018.

 Vanaf 9.30 uur kwamen de spelers en introducees zich melden bij de wedstrijdtafel,waar Ank van Berkel en Marlies Postmus onder uitreiking van een golfbal ieder zijn scorekaart overhandigde, uiteraard na betaling van de kosten.Tevens was koffie, frisdrank en diverse lekkernijen voor de inwendige mens aanwezig.

Voor de opening nam Stan Postmus de microfoon om vanwege het plotseling overlijden van Harry Thijssen een minuut stilte in acht te nemen.Doordat zijn begrafenis ook die middag plaatsvond waren er nog al wat terechte afzeggingen.

Daarna opende Ank van Berkel het toernooi, als winnaar van het vorig jaar. Zij deelde mede, dat onze sponsor Ruud de Jong van Madera Holandes helaas niet aanwezig kon zijn, maar wel 3 waardebonnen en 6 flessen wijn had ingebracht voor de tombola en met wat richtlijnen omtrent het invullen van de scoringskaarten kon iedereen naar zijn hole gaan.Om 10.30 klonk de sirene en waren we allen onderweg.Op deze zonnige dag werd om 14.00 uur gestart met de prijsuitreiking en uiteraard de belangrijke Pitch & Putt Lunch.

Winnaars waren:

Peter van Berkel als Birdieking met een score van 3 birdies

De Clinique winnaar was; Hannie de Raad.

De 3de prijs was voor: Jan Kees Baas

Als 2e was Jan de Rook .

De trotse winnaar werd Jacques Wasser met een netto score van 51

Hij ontvang de wisseltrofee met het mooie vooruitzicht het 12de Dutch Open golftoernooi volgend jaar te mogen organiseren .

 Na nog wat slokken wijn en een kop koffie ging iedereen voldaan huiswaarts na een hele fijne dag.Terug naar nieuws