DUTCH OPEN PITCH & PUTT 2018

23-7-2018

Voor de 11e keer in successie zal  het jaarlijkse Dutch Open Pitch&Putt toernooi worden georganiseerd op donderdag 6 september op de Campo de Golf P&P Franciac. zie: http://www.golffranciac.com

Deze mooie en uitdagende baan is gelegen buiten Franciac aan de NII, bereikbaar via de secundaire weg vanaf de afslag luchthaven van Girona of de afslag Caldes de Malavella / PGA. Voor de meesten van u is de ligging wel bekend.

De organisatie ligt in handen van de winnaar van de vorige editie, Ank de Zwart geassisteerd door Leo van Berkel.

U kunt zich vanaf heden uitsluitend per e-mail aanmelden bij:    Ank de Zwart  ankdzwart@gmail.com

Deelname staat open voor degenen die een GVB of (golf)handicap hebben of op een pitch en putt baan maximaal 90 slagen nodig hebben.

Graag Handicap, bezit GVB of ervaringsgraad vermelden bij uw aanmelding.

Voor de niet spelende leden wordt er een golfclinic  georganiseerd waarin de basisvaardigheden van de golfsport worden gedemonstreerd en in praktijk worden geoefend.

Het aantal deelnemers is weer gelimiteerd dus, wie het eerst komt, het eerst maalt.

Sluitingsdatum inschrijving is 24 augustus.

Aanvang van de DOPP 2018 donderdag 6 september 2018 om 10.00 uur  en na afloop van de wedstrijden wordt  een uitgebreide Pica-Pica lunch geserveerd.

Door een ruimhartige bijdrage van de Nederlandse Vereniging bedraagt de bijdrage voor dit toernooi voor de deelnemende leden €.25,- en €.35,- voor introducees.

Sponsor MADERA – HOLANDES  zorgt voor een aantal mooie extra prijzen die tijdens de tombola zullen worden uitgereikt

 Bevestiging deelname en toezending indeling en programma staat gepland in 1e week September. Voor informatie kunt u via e-mail contact opnemen met  Ank de Zwart  ankdzwart@gmail.com of telefonisch op tel.0031 614 356 738

Een verslag van deze DOPP 2018 was op 15 september nog niet voorhanden.

Enkele leden van de vereniging hadden de droeve plicht om aanwezig te zijn bij de begrafenis van een gewaardeerd lid van de VNPG :Harry Thijssen.Terug naar nieuws